86190600 klinikken@c.dk

Rygestop

Sig farvel til rygning med et effektivt rygestop. klinikken|ans er landskendt for sin effektive rygestopbehandling, og vi har mange års erfaring med behandlingerne.

Vi behandler for rygestop på vores klinik i Ans, men vi tilbyder også konsultation i København en gang månedligt.

I langt de fleste tilfælde er en enkelt behandling nok til at fjerne din rygetrang eller rygeafhængighed. For at sikre en optimal og effektiv behandling, er det nødvendigt, at du efterfølgende holder dig helt nikotinfri. Det vil sige, at du hverken anvender nikotinholdige præparater eller begynder at småryge.

Når du er i gang med rygeafvænning, tager det kroppen 10-12 dage at afgifte. Det er denne periode, vi kan gøre nemmere for dig. Allerede efter to til tre dage vil du opleve, at du har det mærkbart bedre. Din lugte- og smagssans og din kondition vil være forbedret markant.

I begyndelen kan din sultfornemmelse bliver forstærket, da nikotin er sultdæmpende. Normalt er det ikke noget problem at holde vægten, hvis du holder dig fra fed mad og fra at overspise.

Et par måneder efter dit rygestop skal du passe på, at lysten ikke presser dig til at ryge igen. På dette tidspunkt vil du kun huske det gode og hyggelige ved at ryge, men det er vigtigt, at du ikke begynder at småryge. Nikotinafhængigheden er kun slukket, og hvis du begynder at småryge, “tændes” afhængigheden igen stort set med det samme.

Skulle det ske, kan vi nemt og hurtigt fjerne din trang med en ny behandling.

Sådan foregår behandlingen

Du får en lille elektrode på hver hånd. Gennem disse elektroder kommer der en svag kildrende og pulserende strøm. Et antal punkter i det ene øre bliver behandlet med laserstråle. Du vil kun mærke, at instrumentet let berører dit øre.

En del patienter oplever kraftig tørst og mundtørhed efter behandlingen, hvilket er den eneste kendte bivirkning.

Bestil tid i dag

Ring til os på tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden


Priser

Åbningstider

Mandag 13:00 -19:00
Tirsdag 09:00 -16:00
Onsdag 13:00 -19:00
Torsdag 09:00 -16:00
Fredag 09:00 – 14:00
1. lørdag 09:00-13:00

Telefontiden følger åbningstiden.

Bestil tid i dag

Ring til os på tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden.