Astma/bronkitis og allergi

Behandling af børn

Vi har stor succes med at behandle børn med astma/bronkitis. Derudover behandler vi mange børn med atopisk eksem (astmaeksem). Der er ingen aldersbegrænsning for behandlingen.

Astmabehandling af voksne

Det er ikke muligt at helbrede astma, men astmaen kan forbedres væsentligt. Du vil ofte hurtigt opleve forbedring af din astma, men det er nødvendigt, at du kommer i behandling igen. Astmabehandling betinger, at du er ikke-ryger og har været det i mindst et par måneder.

På trods af at helbredelse af astma hos voksne ikke er muligt, har vi stor succes med at fjerne bronkitisdelen og bedre astmaen markant. Bedringen holder ofte halve år, og behandlingen gentages derefter*.

Behandling af allergi

Vi kan dæmpe/fjerne din pollenallergi for en sæson ad gangen. Er der tale om flere allergier – eksempelvis både pollen og skimmelsvamp, skal behandlingen gentages med mellemrum*.

*Klinikken Ans kan ikke garantere at alle patienter vil opleve samme resultater som beskrevet her. Informationen er baseret på vores viden og erfaring indenfor denne type behandling.

Åbningstider

Mandag . . .13:00 -19:00
Tirsdag . . . . 08:00 -15:00
Onsdag . . . 13:00 -19:00
Torsdag . . . Lukket
Fredag . . . . 08:00 – 15:00
1. lørdag . . . 09:00-13:00

Telefontiden følger åbningstiden.

Bestil tid i dag

Ring til os på Tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden


Se Priser>>

Bestil tid i dag

Ring til os på tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden.