Rygestop

Sig farvel til rygning med et effektivt rygestop. klinikken|ans er landskendt for sin effektive rygestopbehandling, og vi har mange års erfaring med behandlingerne.

Vi behandler for rygestop på vores klinik i Ans, men vi tilbyder også konsultation i København en gang månedligt.

I langt de fleste tilfælde er en enkelt behandling nok til at fjerne din rygetrang eller rygeafhængighed. For at sikre en optimal og effektiv behandling, er det nødvendigt at du efterfølgende holder dig helt nikotinfri. Det vil sige at du hverken anvender nikotinholdige præparater eller begynder at småryge*.

Når du er i gang med rygeafvænning, tager det kroppen 10-12 dage at afgifte. Det er denne periode vi kan gøre nemmere for dig. Allerede efter to til tre dage vil du opleve at du har det mærkbart bedre. Din lugte- og smagssans og din kondition vil være forbedret markant.

I begyndelsen kan din sultfornemmelse bliver forstærket da nikotin er sultdæmpende. Normalt er det ikke noget problem at holde vægten hvis du ikke spiser mere end du plejer.

Et par måneder efter dit rygestop skal du passe på at lysten ikke presser dig til at ryge igen. På dette tidspunkt vil du mest huske det gode og hyggelige ved at ryge, men det er vigtigt at du ikke begynder at småryge. Nikotinafhængigheden – trangen – er kun slukket, og hvis du begynder at småryge, “tændes” afhængigheden igen stort set med det samme.

Skulle det ske, kan vi nemt og hurtigt fjerne din trang igen med en ny behandling*.

Sådan foregår behandlingen

Du får en lille elektrode på hver hånd. Gennem disse elektroder kommer der en svag kildrende og pulserende strøm. Et antal punkter i det ene øre bliver behandlet med laserstråle. Du vil kun mærke at instrumentet let berører dit øre.

En del patienter oplever kraftig tørst og mundtørhed efter behandlingen hvilket er den eneste kendte bivirkning.

*Klinikken Ans kan ikke garantere at alle patienter vil opleve samme resultater som beskrevet her. Informationen er baseret på vores viden og erfaring indenfor denne type behandling.

Bestil tid i dag

Ring til os på Tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her


Se Priser>>

Åbningstider

Mandag . . .13:00 -19:00
Tirsdag . . . . 08:00 -15:00
Onsdag . . . 13:00 -19:00
Torsdag . . . Lukket
Fredag . . . . 08:00 – 15:00
1. lørdag . . . 09:00-13:00Privatlivspolitik og cookies

Bestil tid i dag

Ring til os på tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden.