TENS og laser

Hvad er laser?

Laser har ikke noget med røntgen eller radioaktiv stråling at gøre, da det er ganske almindeligt lys med specielle egenskaber. Lys fra en almindelig lysgiver kan sammenlignes med et skud fra et haglgevær, der spreder lyskvanterne til alle sider. Laserlys svarer derimod til et hurtigskydende maskingevær, der leverer alle lyskvanter ordnet i række og rammende samme punkt med meget stor effekt. Laserlys afsætter ikke energi som varmestråling, før lyset rammer det ønskede punkt.

De forskellige laserudstyr vi bruger på klinikken er danskproduceret og af høj kvalitet. Når udstyret bliver brugt forsvarligt kan det ikke gøre skade eller give uønskede virkninger.

Hvordan gives laserbehandling?

På klinikken|ans benytter vi laser på følgende to måder:

• Laserakupunktur
• Laserterapi

Laserakupunktur svarer til klassisk nåleakupunktur, da vi bruger laserstrålen som nål på de sædvanlige akupunkturpunkter. Behandlingen er helt smertefri, steril og uden bivirkninger. Vi anvender især laserakupunktur til behandling af astma/bronkitis og allergier, men det er også effektivt som en del af tobaksafvænning og slankebehandling.

Laserterapi er en behandlingsform, hvor laseren anvendes direkte på skadesområdet ved eksempelvis en fibersprængning eller en lyskeskade. Ofte kombineres behandlingen med TENS, der er en elektrisk stimulering gennem elektroder. Under behandlingen kan du mærke den elektriske stimulation, men det er ofte som en behagelig snurren. Herudover er behandlingen ganske smertefri.

Begge behandlingsformer skaber tørst, og derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt væske efter din behandling. Antallet af behandlinger i et forløb med laserbehandling afhænger af mange ting – eksempelvis om det er en akut eller en gammel skade. Vi giver sjældent mere end fire behandlinger i træk, der ofte er fordelt over en periode på to uger. Akut hold i nakke eller lænd kan oftest klares med blot en behandling*.

*Klinikken Ans kan ikke garantere at alle patienter vil opleve samme resultater som beskrevet her. Informationen er baseret på vores viden og erfaring indenfor denne type behandling.

Åbningstider

Mandag . . .13:00 -19:00
Tirsdag . . . . 08:00 -15:00
Onsdag . . . 13:00 -19:00
Torsdag . . . Lukket
Fredag . . . . 08:00 – 15:00
1. lørdag . . . 09:00-13:00Privatlivspolitik og cookies

Bestil tid i dag

Ring til os på Tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her


Se Priser>>

Bestil tid i dag

Ring til os på tlf. 86190600 inden for åbningstiderne
eller bestil tid direkte her på siden.